Ulubey mesaşında;

"İlk kez bu bayramda Pandemiden dolayı farklı bir noktadayız. Dolayısıyla bayramı bayram tadında yaşayıp, kutlayamayacağız. Elbette bu böyle devam

etmeyecek. Bu süreçte yaşamın ve sevdiklerimizin kıymetini daha iyi anladık.

Unuttuğumuz yada önemini kavrayamadığımız pek çok şeyi yeniden hatırladık.

Yardımlaşmanın bir gereklilik olduğunu, komşunun önemini...

Birlikte geçirdiğimiz vaktin ne kadar değerli olduğunu ve en önemlisi de "Sağlık olsun" kelimesinin gerçek kavramını idrak etmiş olduk.

Hayatta herşeyin istediğimiz gibi olmayacağı gerçeği ile yüzleştik. İşte yüzleştiğimiz Pandemi gerçeği yaşamın bize verdiği gerçek bir derstir aslında. Şu Coronavirüsten kurtulacağımız inancı ile; Milli ve Dini Bayramlarımızı yine aynı coşkuyla, yine aynı heyecanla kutlayacağımız günler yakındır.

Dünya üzerinde; savaşların, zulümlerin, haksızlıkların, adaletsizliklerin, açlık, sefalet ve gözyaşının son bulduğu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü bağlarını daha da güçlü duygularla yaşayacağımız günler umudu ve dileğiyle çocuklarla, çocuklarımızla bir daha sarılabilmek için; yaşama ve tüm sevdiklerimize yeniden kavuşmak için evde kalın lütfen.

Bu duygu ve düşüncelerle Şeker Bayramınızı ( Ramazan Bayramınızı) en işten duygularla kutlar sağlıklı nice güzel bayramlar dilerim. Saygılarımla" Dedi.

Editör: Adıyaman Haber