Adıyaman Merkez ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Osman Tuzcu ve Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Ünalan, Ahmet Karataş, Abuzer Ağca, Mahmut Tunay, Ferhat Olgun ve Dernek Üyesi Doyran Köyü Muhtarı Bilal Kılınç İle Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Merkez ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Osman Tuzcu,ziyarette yaptığı konuşmasında, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve meclis üyelerinin Adıyaman’a hizmet noktasında uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Tuzcu, "İl genel meclisi başkanımız makamındaki odasında oturup sadece mesai tamamlamakla kalmayıp, her fırsatta özellikle kırsal alanda bulunan 453 köy ve 507 mezraya tek tek giderek sorun ve sıkıntıları yerinde tespit ederek, çözümü konusunda çaba sarf etmiştir. Bunun yanı sıra muhtarlar ile yapmış oldukları istişareler ve bölgeye yapmış oldukları hizmetler ile takdir kazanmıştır. Kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ise "Adıyaman Merkez ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Osman Tuzcu ve yönetim kurulu üyeleri gerek dernek çatısı altında, gerekse de muhtarı oldukları köylerinin adına ellerinden geleni yapmaktalar. Başkan Osman Tuzcu, başta olmak üzere muhtarlarımız kendi sorumluluk alanlarıyla ilgili her türlü sorun ve sıkıntının takipçisi olmaktalar. Bizlerde muhtarlarımızla birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile Adıyaman’a hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha