Türkav  Kamu-Sen Genel Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirmiş olduğu kongreye yurdun dört bir yanından katılan şube başkanları , temsilciler , MHP genel başkan yrd . Yaşar Yıldırım Türkiye Kamu-Sen genel başkanı Önder Kahveci ve Kamu-Sen’e bağlı federasyon başkanları renk kattılar . Kongreye yoğun işlerinden dolayı katılamayan MHP genel başkanı Dr Devlet Bahçeli’nin telgrafının okunması salonda büyük alkış aldı . 
Kamu-Sen genel başkanı Önder Kahveci konuşmasında TÜRKAV'IN kendileri için Ülkücü camia için değerli olduğunu her yöneticisinin ve üyelerinin bu ülke sevdalıları olduğunu söyleyerek Kamu-Sen ve Türkav birdir kimse ayrı tutamaz dedi . MHP genel başkan yardımcısı Yaşar Yıldırım ise TÜRKAV'IN ve Kamu-Sen’in MHP nin göz bebeği olduğunu söylediler . Genel başkanlığa getirilen EBUBEKİR SIDDIK Korkmaz ise kendilerine bu görevi  layık gören MHP genel başkanı Sayın Dr Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek kamu çalışanlarının gür sesi olan Vatan bayrak sevdalısı Türkav yönetici ve üyelerinin gerekirse bu vatan için bayrak için seve seve ölüme gideceklerini söyleyip kamu çalışanlarının dili olacağız dediler . 
Kongreye Adıyamandan katılan Türkav il başkanı Yusuf Babar ise kongrenin vatana millete hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum dedi. Türkav 1989 yılında Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş tarafından kurulmuş Ülkücü kamu çalışanlarından oluşan bir vakıftır . Başbuğ Alparslan Türkeş’ten sonra vakfa her türlü desteği veren her zaman yanında olan liderimiz sayın Dr Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerimi sunuyorum . Türkav olarak önce ülkem düsturuyla yola çıkıp sonra ilkem demekteyiz . Genel merkezimiz tarafından genel başkanlık görevi tevdi edilen sayın EBUBEKİR SIDDIK Korkmaz Ülkücü tecikilatların her kademesinde aktif görev almış vizyon , misyon sahibi bir şahsiyettir . İnanıyorum ki yeni yönetimle kamu çalışanları  daha gür bir sesle temsil edileceklerdir . 
Ebubekir Sıddık Korkmaz Kimdir.
27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Bölgesi, 5'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Maden'de doğdu. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisansını tamamladı. Eğitim, araştırma ve proje danışmanlığı, medya tanıtım ve stratejik iletişim yönetimi, yayıncılık çalıştı. Ülkü Ocakları Vakfı'nın kurucu üyesi. Türk Eğitim-Sen Genel Merkez Danışmanlığı, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı 'nın genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. İyi deredece İngilizce biliyor. Evli ve iki çocuk sahibidir.

Editör: Adıyaman Haber