Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Adıyaman Başkanı Yusuf Babar Elazığ depreminde Adıyamanlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlisi olarak çalışan Emin’e Kuştepe’yi ziyaret ederek, depremde göstermiş oldukları üstün gayretler ve çalışma temposundan dolayı tebrik ederek vakfın hediyesini takdim ettiler.

TÜRKAV Başkanı Yusuf Babar, Ülkemizi çok derinden yaralayan Elazığ depremi ne yazık ki canımızdan canlar almıştır. Ancak Yüce devletimizin kısa bir zaman diliminde deprem bölgesine gönderdiği görevli ekipler üstün bir gayretle çalışmış enkaz yerinden birçok vatandaşımızı sağ Salim kurtarmışlardır. İşte Emin’e Kuştepe kardeşimizde deprem bölgesinde üstün gayret göstererek bir çok canın sağ Salim kurtulmasına vesile olanlardandır. Kendilerini ziyaret ederek deprem bölgesinde canla başla çalışan tüm vatan evlatları adına Şükranlarımızı sunduk. Rabbim Devletimizin ve devletimizin Asil evlatlarının eksikliğini vermesin.

Adıyamanlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) gönüllüsü Emine Kuştepe ise Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Adıyaman Başkanı Yusuf Babarve Yönetim Kurulu üyelerine bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti bildirerek teşekkürlerini sundu.

Editör: Adıyaman Haber