Tokur Açıklamasında;  Türkiye zor bir süreçten geçmektedir. İçerde ve dışarda hain terör, milli birliğimizi yıkmaya, devletimizi zaafa uğratmaya ve vatanımızı bölmeye çalışmaktadır.  Türkiye’ye terörle diz çöktürmeye çalışanlar her gün yeni bir oyun planlamaktadır.

İşte bu kurulan kirli oyunları bozmak, terörün ve teröristin yuvalandığı yerde başını ezmek ve milli güvenliğimize yönelen tehlikeleri bertaraf etmek için şanlı Türk ordusu Afrin’e zeytin dalı harekâtıyla bir operasyon düzenlemiştir.  

Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk Milletinin her ferdinin bugün üzerine düşen görevidir. Türkiye teröristlere operasyon yapınca akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşıda bu bizim açık bir cevabımız olacaktır.

Biz Türkiye Kamu-Sen olarak tüm varlığımız, ruhumuz ve dualarımızla ordumuzun yanındayız.  Ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koyanlar olarak  her zaman ve her şartta milletimizin ve devletimizin yanındayız.

 Nereye diye sorunca Kızıl Elmaya, evdekilere mesajın ne sorusuna beklemesinler cevabı vererek Türk milletinin olması gerektiği istikameti net çizen yiğitlere minnettarız.

Onlar vatan ve millet için canlarını hiçe sayarken bize düşen görev onlara dua etmektir. Onlarında bizden beklediği budur.

Allah şanlı Türk ordusunu muzaffer kılsın.  Vatan için gaza edenleri korusun.

Onlar seferle emrolunduklarını biliyorlar, rabbim zaferlerle müjdelesin.

Editör: Adıyaman Haber