İşitme Engelliler Süper Lig futbol takımlarından Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı hocasına TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın iş sözü vererek, takıma destek olacağını belirtti.

AK Parti il başkanlığını şampiyonluk kupası ile ziyaret eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı kupayı AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Salih Fırat ve İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu'ya verdi.

Ziyarette TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı hocasına ve takım futbolcularına destek sözü verdi.

Ziyarette açıklama yapan Aydın, Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımını başarılarından dolayı tebrik etti.

Aydın, konuşmasında şunları söyledi;

“Kıt imkanlarla azmedildiği taktirde ne kadar büyük bir başarının elde edileceğini aslında bizlere hepimize gösterdi. Ben azimlerinden gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu sene Türkiye’de şampiyon oldular. Hedefimiz Avrupa şampiyonluğunu getirmek bu anlamda talep ve beklentileri var. Bu noktada bizlerde milletvekili arkadaşlarımız il başkanımız teşkilatımız belediyemiz hep birlikte arkadaşlarımızın yanındayız. Bu güzel kadro ekibe bizde imkanlar dahilinde destek olmak isteriz. Bu başarı da isteriz ki bizimde katkımız olsun. Bu noktada gerekli irtibatı sağlayacağız. Diliyoruz ve umuyoruz bu başarıyı avrupa’da da yakalamalarıdır” 

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkanı Mahmut Zafer Taştan da Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden de destek beklediklerini ifade etti. 

Yapılan açıklamanın ardından takım kupayı AK Parti İl yönetimine taktim etti.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha