Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde domates serasında çalışan tarım işçisi kadınları ziyaret eden Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kiyas, çalışan kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp karanfil ve hediye paketi verdi.

Beraberinde Kahta Tarım ve Orman İlçe Müdürü Zülkif Orak ile birlikte Diyarbakır yolu üzerindeki bir sera işletmesine giden Kiyas, kadınlarla bir süre sohbet ettikten sonra karanfil ve hediye paketi verdi.

Serada çalışan Zeynep Mantaş sabahın erken saatlerinden itibaren seraya geldiklerini belirterek, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Tarım müdürümüz aramızda bulunmaktadır. Sabah saat 07.00'da işe geliyoruz, ekiminden hasadına kadar ürünün yetiştirilip toplanmasında biz bayanlar burada çalışıyoruz. Ailemize katkıda bulunuyoruz. Ayrıca bu özel günde bizleri ziyarete gelip günümüzü kutlayan ve çeşitli hediyeler veren Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kiyas’a da teşekkür ediyoruz” dedi.

"Bakanımızın selamlarını ilettik"

Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kiyas, kadınları ziyaret edip sorunlarını dinlediklerini belirterek, “Serada çalışan kadınları ziyaret ettik. Özellikle burada çalışan kadınlarımızı ziyaret edip küçük de olsa onlara bir hediye verdik. Bakanımızın selamlarını ilettik. Dünya kadınlar gününde emekçi kadınlarımızı yerinde ziyaret ettik ve onların çalışmalarını yerinde gördük, sorunlarını dinledik. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Emekçi kadınlarımıza da iyi çalışmalar diliyorum.” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha