Adıyaman Besni Kaymakamlığı tarafından 2019 yılında Suvarlı beldesinde, Şehidin babası İmam Sarıaslan’ın gösterdiği arsa üzerine yapımına başlanan ev tamamlanarak aileye teslim edildi.

Şehidin babası İmam Sarıaslan, “Oğlumu toprağa verdiğim gün Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan, Allah razı olsun, kendisi bizzat telefonla arayarak başsağlığı diledi. Allah ondan bin kere razı olsun. O bütün şehit ailelerinin babasıdır. Oğlum şehit olduğunda İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve devletin zirvesi benim yanımdaydı.  Hepsinden Allah razı olsun. Bizi yalnız bırakmadılar. Ben onları çok seviyorum. Onlar bizlere sahip çıkıyor ve bizi yalnız bırakmıyorlar. Yanlarına gittim ve yaptıkları hürmetten dolayı utandım. Allah  onları başımızdan eksik etmesin. Piyade Uzman Çavuş Enes Sarıaslan, bu mezarda yatan benim oğlum. 10 Şubat 2018’de Afrin’de şehit düştü. Ben oğlumu toprağa verdiğim gün bütün kameralara şunu söyledim. Vatan sağolsun, gerekirse bende varım ve benim bir oğlum daha var. Ben her zaman dediğimin arkasındayım. Devletimi, polisimi, askerimi seviyorum. Hepsinde de sevdalıyım. Özellikle Recap Tayyip Erdoğan başkanımız ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu özellikle seviyorum."dedi.

Hayırseverlere teşekkür eden Sarıaslan, "Köyde bir ev sözü verdiler ve benim arsamın üzerine evimi yaptılar. Evimin yapımına 2019 yılında başlanarak tamamlandı. Evimin yapımında emeği geçen Adıyaman Valiliği ve Besni Kaymakamlığımız ve hayırseverlerimizden Allah razı olsun ve başımızdan eksik etmesin.  Başta devletimiz olmak üzere Allah hepsinin eksikliğini vermesin."şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha