Alanya'da 21-26 Mart tarihleri arasında yapılan Hokey 1. Lige yükselme müsabakasına katılan Adıyaman Hokey Takımı Büyük Erkekler kategorisinde şampiyon olarak Hokey 1. Lige yükselen Hokey Takımı sporcuları İl Müdürü Fikret Keleş’i makamında ziyaret etti.

Şampiyonanın ardından elde ettikleri başarı ve mutluluğu İl Müdürü Fikret Keleş ile paylaşan Hokey sporcuları ve antrenör Hasan Özekşi Adıyaman'ı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

"Türkiye şampiyonluğu elde ederek Hokey 1. Lige yükselerek gelecekte daha büyük başarılara imza atacağınızı hepimize gösterdiniz" diyen İl Müdürü Fikret Keleş, sporcu ve antrenörleri kutladı.

Keleş,"Bu büyük başarının ardından kendinize yeni hedefler koyacağınıza inanıyorum. Büyükler kategorisinde Çim Hokeyi Süper Lig’de Adıyamanlı sporcuları görmek hepimizi mutlu edecektir. Ayrıca bir diğer hokey takımımız U16 1.Lig Hokey liginde mücadele etmeye devam ediyor. Ben gösterdiğiniz başarılardan dolayı antrenörümüzü ve sizleri gönülden kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum."dedi.

Adıyaman'da Milli takım kampına davet edilen sporcuların yetiştiğine dikkat çeken Keleş, "U16 Milli takımına 4, U19 Milli takımına ise 4 olmak üzere Hokey Milli takımında Adıyaman’dan toplamda 8 sporcumuz ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Artık Adıyamanlı gençlerimiz hokey de hünerlerini büyük bir başarı ile sergiliyor."ifadelerini kullandı.

 Şampiyon sporculara spor malzemesi hediye eden İl Müdürü Fikret Keleş'e şampiyon sporcular da Hokey Stiği hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha