Yarışmada derece yapan Adıyamanlı ses sanatçısı Abdulsamed Bayanser'i elde ettiği şampiyonluk ve başarılardan dolayı yaşadıkları mutluluğu Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile paylaştı.  
 
Keleş, yaptığı açıklamada, "Adıyaman’ı başarı ile yarışmada temsil ederek sesiyle tüm Türkiye’yi büyüleyen Abdulsamed Bayanser’in 5 kategoride 1.539 gencin performanslarının değerlendirildiği yarışmada Gençler Arası Türk Müziği Yarışmasında Solo Performans Kategorisinde “Sadem” adlı şarkıyı seslendirerek Türkiye birincisi olmuştur."dedi.

Elde ettiği başarısıyla Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da dikkatini çekmeyi başardığını aktaran Keleş, "Abdulsamet Bayanser’e hediyesini bakanımız adına takdim etmekten büyük mutluluk duyuyorum."ifadesini kullandı.
 
Türkiye şampiyonu olan Abdulsamed Bayanser’e başarı belgesini, plaketini ve hediyesini Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu adına Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş taktim etti. 
 
Şampiyon Abdulsamed Bayanser ile birlikte Kahta Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Nebi Bulut, Gençlik Merkezi Gönüllü Gençler ve liderler, İl Müdürü Fikret Keleş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha