Mersin’den Kıbrıs’a seyahat etmek isteyenler için deniz taşımacılığı hizmeti veren ve yenilikçi taşımacılık anlayışı ile kurulmuş bir firma olan Filo Denizcilik firması, kuruluş amacı olarak sektörde eksikliğini görmüş olduğu konularda profesyonel ve kaliteli hizmet vermek olarak belirlemiştir. BU amaç doğrultusunda modern feribotlar ve tecrübeli çalışanlara sahip olan firma bilet satış işlemlerinde de sizlere online bilet satın alma imkanı sağlıyor Online bilet satışı ile sizlere ekstra fırsatlar da sunan firma hem ekstra indirimli bilet satın alma imkanını sizlere sunuyor hem de online olarak bilet alan üyeleri için düzenlemiş olduğu indirim kampanyaları ve promosyonlar hakkında detaylı bilgiler vererek haberdar ediyor.

bileti alırken isterseniz acenteler aracılığı ile bilet alma şansına da sahipsiniz. Anlık olarak gelişen durumlarda internetten bilet alamadığınızda limanda yer alan seyahat acentesine giderek bilet alabiliyorsunuz. Bilet satın alma yöntemlerinde sizlere tecrübeli, güler yüzlü ve profesyonel çalışanlar yardımcı olurken internet üzerinden bilet satın almak isteyen yolcular için şık ve kullanımı kolay olan bir web sitesi yardımcı oluyor. Site hakkında hiçbir bilginiz olmasa da sadece gidiş tarihinizi, adınız ve soy adınızı girerek online bilet alabiliyorsunuz. Filo Denizcilik olarak, yolcularımızın konforlu, güvenli ve keyifli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için çalışıyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Geleneksel yöntemlerin dışında modern ve teknolojik yöntemler ile Kıbrıs’a seyahat etmek isteyen yolculara hizmet veren Filo Denizcilik firması yeni nesil ve teknolojik feribotlar ile sizlere yolculuk yapma imkanı sağlıyor. Güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeniz için satın alma işlemlerinden varış limanını ter edeceğiniz süreç boyunca her detayı hem aşamayı özel olarak düşünen ve planlayan firma alışılmışın dışında güvenli, modern ve konforlu bir yolculuk yapmanıza yardımcı oluyor. Geçmişte yaşanan eksiklikler, sorunlar ve yanlışlardan dersler almış olan, kuruluş amacı olarak bu sorunları modernize ederek yolculuk hizmeti vermeyi prensip edinmiş olan firma Mersin Kıbrıs arasında profesyonel ve güvenli feribot seferleri düzenliyor. Seyahatiniz boyunca size hizmet veren teknik ekip ve gemi personelinin güler yüzlü ve yardımsever olması da firmanın farklı yönlerinden biridir.

Editör: Adıyaman Haber