Pandemi sürecinden dolayı kültürel ve sosyal etkinliklerini sanal ortamda gerçekleştiren Adıyaman Belediyesi, online olarak yayınladığı onlarca etkinliğe yüz binlerce beğeni aldı.

Özellikle sokağa çıkma kısıtlamasından sonra her hafta online olarak gerçekleştirilen konser, bil-kazan bilgi yarışması, muhabbet saati ve tiyatro etkinliklerine yoğun ilgi gösteren Adıyamanlılar, yaptıkları yorumlarla ve gönderdikleri beğenilerle memnuniyetlerini ifade etti.

Geçen hafta sonu, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklerin ilkinde Besnili sanatçı Haydar Öztürk’ü hayranlarıyla buluşturan Adıyaman Belediyesi, Pazar gününü vazgeçilmez programın olan ‘Ahmet Tamer ile Bil-Kazan Online Yarışması’nda da yine onlarca kişiye çeşitli hediyeler dağıttı.

Adıyaman Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından gerçekleştirdiği bu etkinliklerle ilgili bilgi veren yetkililer, son iki ayda 9 konserin, 2 tiyatro gösterisinin, bir Muhabbet Saati’nin ve 8 de Bil-Kazan bilgi yarışmasının gerçekleştirildiğini dile getirerek, “Sadece Bil-Kazan bilgi yarışmasıyla 125 takipçimize çeşitli hediyeler dağıttık.” şeklinde konuştu.

Önümüzdeki hafta sonu da programların devam edeceğini ve Bil-Kazan yarışması ile Adıyaman Harfane Grubu ve Adıyaman Yaylı Grubu’nun konserlerinin yine belediye hesaplarından izleyicilere ulaştırılacağını söyleyen yetkililer, bu tür etkinliklerin pandemi süresince devam edeceğini de müjdeledi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha