Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve dernek üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

"Muhtarlar olarak yanlarındayız"

Taş, ziyarette yaptığı konuşmasında, Adıyaman'ın tamamına hizmet götüren İl genel meclisi üyelerine, başkan Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine dernek adına teşekkür plaketi takdim etmek istediklerini ifade etti.

Taş: "Muhtarlar olarak onların yanındayız"

Pandemi sürecinde hizmet götürmenin zorluğuna dikkat çeken Taş, şöyle devam etti:

"Bu pandemi süreci ülkemizde ve dünya da insana hizmet götürmek gerçekten zorlaştı. Bu dönemde Adıyaman’ın tamamına hizmet götüren İl genel meclisi üyelerimize değerli başkanımız Mehmet Can Erdoğan'a ve değerli yönetim kurulu üyelerine biz Adıyaman Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği adına bir teşekkür plaketi takdim etmek istedik. Biz hizmet yapan bir yere mutlaka muhtarlarımız olarak onların yanında olduğumuzu 7/24 halkımıza hizmeti olan kurum olarak bir birim olarak Adıyaman'ımıza hizmet götüren üyelere bu anlamda teşekkür etmek için bir plaket getirdik. 2020 yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum."

Erdoğan: "2021 yılı içerisinde çıtayı yükselterek birlik ve beraberlik içerisinde bu hizmeti çıtayı yükselteceğimize inanıyorum"

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizleri layık gördüğü için kendisine teşekkür ediyorum tabi biz il genel meclis üyeleri kırsal kesime hizmetten dolayı her yere il merkezine ve ilçelerimize 7/24 saat Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan destekleriyle millet vekillerimizin çabalarıyla birlik beraberlik tarafında valimizin destekleriyle güzel çalışmalar yapıyoruz. 2020’de olduğu gibi 2021 yılı içerisinde de inşallah hizmeti ilk günkü şevk ile inşallah 2021 yılı içerisinde çıtayı yükselterek birlik ve beraberlik içerisinde bu hizmeti çıtayı yükselteceğimize inanıyorum.

Tüm muhtarlarımız adına başkanımız Abdulkadir Geylani Taş'a özellikle teşekkür etmeyi borç biliyorum. Biz sürekli 7/24 saat emirlerinde olduğumuzu biliyorum teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha