-“ANNELERİMİZİN YERİ DOLDURULAMAZ”

Milletvekili Toprak, mesajında, ayaklarının altına cennet serilen elleri öpülesi annelerin en kıymetli varlıklar olduğunu ifade etti.

Toprak, şunları kaydetti:

“Bizleri canından, ruhundan bir parça olarak görüp tüm ömürlerini bizlerin daha iyi olmamız için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simaları şüphesiz annelerdir. Milletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmaları öncelikle ailelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlı olacaktır. Değerleri ölçülemeyen, yaşam deneyimleriyle bize her zaman yol gösteren, bizlere dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, hayırlı uzun ömürler diliyorum. Bu itibarla, annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Hem maddi, hem de manevi hayatımızda annelerimizin yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle, çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden muhterem şehit anaları başta olmak üzere yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, binbir emekle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyorum. Rahman-ı rahime kavuşmuş tüm annelerimize, yüce Allah’tan rahmet, yaşayan tüm anne ve anne adaylarına da sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.”

 

 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha