Milletvekili Toprak, ziyarette yaptığı açıklamasında Adıyamanda güzel ve yoğun bir seçim süreci geçirdiklerini ifadde etti.

Seçim çalışmasından sonra sahada iş adamları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek projeleri Adıyaman ile buluşturduklarını belirterek, ''Adıyaman için gereken ne varsa tüm şemasını çıkartıp çalışıyoruz ve bu anlamda bizim mesai arkadaşlarımız olan basın mensuplarıyla beraber hem seçim çalışmaları hem de halkın nabzını yakinen tuttukları için başta siz Sayın Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti başkanı Zeki Dişkaya ve beraberinde olan basın mensuplarına teşekkür ederek, çalışmalarınızda başarılar dilerim'' diye konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Adıyaman’a gelen hizmetlerin olmasıyla birlikte ilimizde birçok eksiğin olduğunun gerçeğini de paylaşmak lazım. Özellikle AB uyum komisyonunda olan Fatih bey’in Adıyaman’dan Ankara’ya projelerin hızlanarak gitmesi için gerekli çalışmayı yapmasını temenni ediyorum" dedi.

Dişkaya ayrıca, Adıyaman’ın İPART kapsamına alınmasını beklediklerini ve takipçisi olacaklarını belirterek başarı diledi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha