Adıyaman İl Özel ekipleri tarafından kış ayları öncesinde köy yollarında bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

İl Özel İdare ekipleri tarafından merkeze bağlı Çiçek, Lokman, Sarıçiçek ve Vartana köyünde çalışma başlatırken ekipler tarafından yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları yakından takip eden Vartana Köyü Muhtarı Aziz Daşkol, "Kış gelmeden önce sağolsun İl Özel İdare tarafından yaptığımız görüşmeler neticesinde yollarımızı kışa hazırlıyoruz. Burada amacımız halkımız kış aylarında çamur yaz aylarında ise tozdan yaşanan sıkıntıların önüne geçmektir. Sağ olsunlar ekiplerimiz sabah erken saatlerde gelerek köyümüzün ve çevre köylerimizin yollarını düzeltme çalışmalarına başladılar. Bizlerde çalışmaları yakından takip ediyoruz. Muhtar olarak köşeye çekilip oturmak değildir. Biz milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Köylülerimizin rahatlığı bizim rahatlığımızdır amacımız halkımıza hizmet etmektir. Ekipleri çok teşekkür ediyorum halkımızın herzaman hizmetindeyiz."dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha