MAS-DER ailesi olarak çok anlamlı bir etkinliğe katılmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren başkan Mehmet Güneş: zaman zaman yurt içinde bazen de yurt dışında yapılan turnuvalara katıldıklarını kaydetti.

Güneş, "Yavru vatan Kıbrıs’ın bizim yanımızda ayrı bir yeri var. Geçen yıl düzenlenen turnuvaya katılarak ilimizi en güzel şekilde temsil etmiştik. Bu yıl Lapta Masterler Derneği başkanı Turgay Çağer başkanımızın rahmetli oğlu Ekrem Çağer kardeşimizin anısına düzenlenen dostluk maçına kulüp olarak katıldık. Katılmış olduğumuz etkinliklerin, turnuvaların bizlerde bir anısı, anlamı var ancak genç yaşta hayatını kaybeden Ekrem kardeşimiz için düzenlenen bu etkinliğini bizim yanımızda ayrı bir manevi değeri var. Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çağer ailesine bir kez daha sabırlar diliyoruz. Turnuva programı kapsamında 3 gün boyunca bizleri otelinde ağırlayan Turgay başkana ve Lapta masterler ekibine teşekkür ediyoruz. Bizlerde Kıbrıs’ta kaldığımız süre boyunca oynadığımız maçın dışında Girne’yi gezme fırsatı bulduk. Yeni dostluklar, arkadaşlar edindik."DEDİ.

15 Kasım 1983'te kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 36. kuruluş yıldönümünde Kıbrıs’da olmaktan mutlu olduklarını belirten Güneş, "Merhum Cumhurbaşkanı Rauf Dentaş’ın kabrini ziyaret etme fırsatımız oldu. Maç akşamı yoğurmuş olduğumuz Adıyaman Çiğköftesi her turnuvada olduğu gibi bu turnuvaya ayrı bir renk kattı. Kısacası MAS-DER ailesi olarak bizim için manevi değeri çok yüksek 3 günlük bir turnuvayı en güzel şekilde tamamlanın sevincini yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."dedi.

Adıyaman MAS-DER Ailesini Kıbrıs’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Lapta Masterler Dernek Başkanı Turgay Çağer ise, "Adıyaman Masterler ekibiyle zaman zaman Türkiye’de düzenlenen etkinliklerde bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Onlarla çok güzel bir dostluğumuz oluştu. Bu yıl genç yaşta hayata gözlerini yuman değerli evladım Ekrem Çağer anısına düzenlediğimiz dostluk maçına Adıyaman MAS-DER Ailesini davet ettik. Onlarda bu anlamlı davete seve seve katılacaklarını ifade ettiler. 3 gün boyunca onlarla birlikte çok güzel anlar yaşadık. Sahada dostça başlayan müsabaka dostça biterken, Adıyaman ekibinin Çiğköfte ikramı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Düzenlemiş olduğumuz etkinliğin, 15 Kasım 1983'te kurulan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin bugün 36. kuruluş yıldönümüne denk gelmesi etkinliğimize ayrı bir anlam katmıştır. Sahada başlayan bu güzel dostluklarımız, inşallah bundan sonra her yerde devam edecektir. Bizlerde en kısa zamanda Adıyaman’a gelmek istiyoruz. Bu vesileyle dernek başkanı Mehmet Güneş başta olmak üzere Adıyaman Masterler Spor kulübünün bütün üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyor, işleri nedeniyle gelemeyen arkadaşlara selam ve sevgilerimizi sunuyoruz."şeklinde konuştu.

Adıyaman MASDER ailesini Kıbrıs’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Lapta Masterler Koordinatörü Mustafa Ömürlü ve takım kaptanı Ahmet Tayyareci dernek başkanı Mehmet Güneş başta olmak üzere, bütün ekibe teşekkür ettiklerini belirtti.

Lapta Stadyumunda rahmetli Ekrem Çağer anısına bir dakika saygı duruşunun ardından başlayan müsabaka oldukça çekişmeli geçerken, karşılıklı atılan dörder golle maç 4-4 berabere bitti.

Maç sonrası her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik ederken, her iki takım kaptanı birbirlerine karşılıklı takım formalarını hediye etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha