İnşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, Kahta Kadın Mesleki Eğitim Merkezi ile dar gelirli kadınlara bilgi ve becerileri doğrultusunda kişisel gelişimlerini artırmaya yönelik eğitim alabileceklerini belirterek, şunları kaydetti:

‘’Öğrendikleri bilgilerle üretim yapabilecekleri, ürünlerinin sergilenmesine ve satışına imkan sağlanabilecekleri bu önemli projeyi yakın zamanda ilçemize kazandıracağız. Bu önemli projenin ilçemize getirilmesinde Sayın Valimize, Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Aydın’a, Sayın M. Fatih Toprak’a, Kahta Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Toprak’a, projemize finans olarak destek sunan Japonya Büyükelçiliği’ne emeği geçen diğer kurum amiri arkadaşlarımıza vatandaşlarımız adına teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum. Kadınlar için Mesleki Eğitim Merkezinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’

Yeni Mahalle Kanigenik Mevkii 434 ada ve 4, 5, 6 parselde bulunan 726 bin 59 metrekare Kahta Belediyesine ait yer tahsis edilmiş ve 625 bin 400 liraya ihale edilmişti.

 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha