Adıyaman merkezli olan faaliyette aynı anda ilçe başkanlıkları da ilçedeki çocuklara hediyeler vererek bayramda çocukların yüzlerini güldürmeyi başardılar.

Hediyelerin dağıtılmasından sonra Mimar Sinan Kültür Parkında çocuklara yönelik '' Yüz Boyama'' etkinliği düzenleyen İYİ Gençlik çocukların kalbine girmeyi bir kez daha başarmış oldu. Çocukların yüzlerini güldüren ve ailelerin takdirini toplayan gençlik kolları bu tür faaliyetlerin devam edeceğini ve çocukların her zaman öncelikli olacağını, asla ikinci plana atılmayacağını belirttiler.

 Konuyla ilgili açıklama Yapan Adıyaman İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Taş: '' Bayramlar hepimiz için özeldir ancak bu özellik çocuklar için çok daha farklı. Büyük bir heyecanla bayramı bekleyen çocuklarımıza naçizane bir hediye sunmak bizler için de mutluluk kaynağı oldu. Üzülerek söylüyorum ki halkımızın maddi durumu nedeniyle çocuklarımız birçok şeyden mahrum yetişmektedir. Bu konuda Gençlik Kolları olarak üzerimize düşen sorumluluğu elimizden geldiği kadar yerine getirme çabasındayız. Çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. Çocuklar ülkemizin geleceğidir ve iyi yetişen, mutlu yaşayan çocuklar da eminim ki İyi ve mutlu bir ülke inşaa edeceklerdir. Gülüşleriyle gecemizi aydınlatan çocuklarımıza teşekkür eder, iyi bir gelecek dilerim. Faaliyet alanında bizlere desteğini ve güvenini gösteren ailelere de ayrıca teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Taş ayrıca: '' Bu faaliyetlerde gerek maddi gerek manevi desteklerini de bizlerden esirgemeyen  İl Başkanımız Sayın Kenan DOĞAN'a, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Hicri GÜRSOY'a ve Milletvekili Adayımız Sayın Mahmut BOZKURT' da hem şahsım adına hem teşkilatım adına hem de aydınlık geleceğimizi oluşturacak olan çocuklarımız adına teşekkürlerimi sunarım'' diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Adıyaman Haber