Ergüder mesajında, bayramların kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularının kuvvetlenerek millet olma şuurunun doruğa ulaştığı günler olduğunu kaydetti.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle sevdiklerimizle sarılıp kucaklaşamasak da  bu günlerin geçeceğini belirten Ergüder, şu ifadelere yer verdi:

"Azami titizlik ve hassasiyetle yürütülen ve milletimizin de büyük bir fedakârlıkla desteklediği bu dönemi hep birlikte aşmanın ve bertaraf etmenin gayreti içerisindeyiz. Bu süreçte Emniyet Teşkilatı olarak büyük bir gayret, azim ve fedakârlıkla mücadeleye destek vererek, salgın sürecinin el birliği ile atlatılması, tedbirlere riayet edilmesi ve kamu düzeninin korunması hususunda yüksek sorumluluk bilinciyle yoğun çaba sarf etmeye devam ediyoruz.

Bu vesile ile şahsım ve ailem adına; hep birlikte huzur, güven, ve sağlık içerisinde 7’den 70’e kucaklaşacağımız nice bayramlarda buluşmak umuduyla, fedakarca çalışan polis teşkilatımızın her bir ferdi ve değerli aileleri ile Adıyamanlı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını dilerim."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha