Proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere battaniye dağıtımı için Besni Sosyal Hizmet Merkezi Konferans salonunda tören düzenlendi.

Törene Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Besni Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Mustafa Orhan, kurum personelleri ve evde bakım hizmetinden yararlanan vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Besni Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Haci Ali Aygün yurt dışında yaşayan hayırsever vatandaşların destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere battaniye dağıtımına başlandığını ifade etti.

Aygün, "Bugün burada Evde Bakım Hizmetinden yararlanmakta olan vatandaşlarımızın koşullarının iyileştirilmesine yardımcı olmak ve değerli olduklarını hissettirmek için 'Kışlarına Yaz Gönüllerine Merhem Olalım' projesi kapsamında yurtdışında yaşayan hayırsever iş adamlarımızın katkıları ile battaniye dağıtımını gerçekleştirdik. Kurumumuz adına katkıda bulunan yurtdışında yaşayan hayırsever iş adamlarımıza ve Belediye Başkanımız E. Mehmet Emre'ye teşekkür ederiz." diye konuştu.

Program battaniye dağıtım töreninin akabinde toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha