Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti (İGC) Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu üyeleri, Erkan Duymaz, Sercan Sakar, Hacı Mustafa Çeliker, Burak Alkuş, Selçuk Akbaş ve Hidayet Çakır, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin'i ziyaret etti.

Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu öncülüğünde kurulan Adıyaman İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, açılış sonrası ziyarette ziyaretlerini sürdürürken AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin'i ziyaret ederek kentin sorunları ve yapılan çalışmalar ele alındı.

Ziyarette konuşan Başkan Akbilek,"Adıyaman sorun ve yapılacak olan hizmetleri bir çatı altında toplamak adına kentin neferleri olarak bizler sahalardayız. Bir basın olarak veya bir memleket sevdalıları olarak huzurun başkenti olan Adıyaman için ne yapılsa azdır. Bu anlamda bize düşen görevleri herzaman adil ve eşit şekilde yerine getirmeye hazırız."dedi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Adıyaman için hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak yönetime başarılar diledi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha