Suriye'nin İdlip kentinde görevli Piyade Uzman Çavuş Ramazan Erdoğan (23), İl Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçerek memleketi Adıyaman'daki ailesine Türk Bayrağı gönderdi.

İskenderun 39. Piyade Tugayında görevliyken Suriye'nin İdlip kentine göreve giden Adıyaman'lı Piyade Uzman Çavuş Ramazan Erdoğan, İl Emniyet Genel Müdürlüğü ile iletişime geçerek 1 yıldır göremediği ailesine şehit olan arkadaşlarının anısına Türk bayrağı götürmeleri için talep de bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü durumu Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi.Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Karapınar Mahallesi'nde ikamet eden Erdoğan'ın, ailesine Türk Bayrağı teslim edildi.

"Vatan sağ olsun"

Asker oğlundan gelen Türk Bayrağını teslim alan anne Üveyş Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamasında,oğlunu çok özlediğini söyledi.

Anne Erdoğan, şunları ifade etti:

 "Bütün devlete teşekkür ederim. Allah razı olsun Allah başımızdan eksik etmesin. Çok güzel bir duydu Allah razı olsun. Beklemiyordum sürpriz yaptı. Gönderdiği için oğlumun anlından öperim çok çok teşekkür ediyorum. Çok özledim 1 yıl oldu daha görmedim. Gelir yada gelmez Allah bilir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet şehit ailelerine baş sağlığı diliyorum. Askerlerinde gözlerinden öperim. Kalsın sağlıkla, vatan sağolsun. Oğlumu özledim arkadaşlarına, komutanlarına saygılı olsun, efendi olsun."dedi.

"Evimize bu şekilde gelinmesi gurur duyduk"

Ağabeyi Murat Erdoğan (37) ise evlerine Türk Bayrağı ile gelinmesinin onur verici olduğunu belirterek, "Böyle bir sürpriz beklemiyordum. 2 yıla yakındır kendisini göremiyoruz. Pandeminden dolayı izinler kapalı olduğu için bizim için iyi bir moral oldu. Kendi isteğiyle, rızasıyla gitti. Bizim evimize bu şekilde gelinmesi gurur duyuyoruz. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. Her zaman yanlarındayız. Daima arkalarındayız. Allah yardımcıları olsun."şeklinde konuştu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinden teslim alan Erdoğan ailesi Türk Bayrağını 2 katlı evin ön yüzüne astı. Daha sonra Erdoğan ailesi, görev yapan askerlere selam durdu.

Uzm. Çvş. Erdoğan, 2011 yılında babası Mehmet Gazi Erdoğan'ı göçük altında kaybetmişti.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha