Kahta İlçesi Bölükyayla Beldesinde yaşamış ve şuanda Adana'da ikamet eden Mustafa Çelenk, babası H.Bekir ve annesi Remziye Çelenk hayratına beldeye hayrat çeşmesi yaptırarak oturma bankları ve bahçenin kilitli parke taşı ile çevre düzenlemesi yapacağı sözünü de verdi.

Yaptığı yatırımlardan dolayı hayırsevere teşekkür eden Bölükyayla Belde Belediye Başkanı Gaffari Akkuş, şu ifadeleri kullandı:

"Adana da ikamet eden Bölükyaylalı akrabamız H.Bekir ve Remziye Çelenk hayratına, oğlu Mustafa Çelenk tarafından beldemiz civarında bulunan "Şeğ Halil (Şığella)" Ziyaretinde bir Çeşme yapıldı. Bunun yansıra oturma bankları ve bahçenin kilitli parke taşı ile çevre düzenlemesi yapacağı sözünü verdi. Allah şimdiden hayırların kabul etsin. Bunun yansıra oturma bankları ve bahçenin kilitli parke taşı ile çevre düzenlemesi yapacağı sözünü verdi. Allah şimdiden hayratını kabul etsin inşallah." 

Mustafa Çelenk ise Belediye Başkanı Gaffari Akkuş'a verdiği destek ve emeklerinden ötürü ve beldeye hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha