Ömer Yılmaz, 20 yılı aşkın 5 çocuğu ile yaşadığı 2 odalı toprak evin duvarlarında derin çatlaklar oluşmaya başladı.

Zor durumda olan ailenin mağduriyetinin haber yapılması üzerine, konuya duyarlılık gösteren  iş adamı Hasan Berkcan, mahalleye giderek evin durumunu inceledi.

Evin yıkılarak yeniden yapılması gerektiğini tespit eden Berkcan aileyi ikna ederek kontrollü yıkılmasına karar verildi.

Hayırsever iş adamı Berkcan ve Cengiz Özkan, söz verdikleri 3+1 evin yapımına başlandı.

İş adamı Hasan Berkcan, yaptığı açıklamada, evin hayırlı olmasını dileyerek, "Ev sahibine geçenlerde paylaşım yaptığımız evin yıkımına bugün başladı gerekli mercilerden izinler alındı.  Bu evin yapacak olan özellikle Yaşam İnşaat Gayrimenkul sahibi Cengiz Özkan’a çok teşekkür ederim. Bu dünyada bir aile daha mutlu olacak ve güzel bir evleri olacaktır Allah emeği geçenlerden razı olsun. Herkes konuşur ama biz yaparız."ifadelerini kullandı. 

Ev sahibi Ömer Yılmaz ise, "Allah razı olsun hepsinden 20 yıldır bu evde iki oda 5 çocukla yaşıyorduk. Evimizin duvarları çatlamış ve yıkılıyordu. Allah razı olsun onlardan çocuklarım bundan sonra daha rahat uyuyacaklar yataklarında. Hayırsever iş adamımız Hasan Berkcan ve Yaşam İnşaat Gayrimenkul sahibi Cengiz Özkan bey bize yapacakları bu evden dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum."dedi. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha