Adıyaman’ın şehir olarak topyekûn kalkınması için gerek Ankara’da bakanlık ve başkanlık düzeyinde, gerekse il merkezinde gayretle çalışıp, yetkililerden taleplerde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım ile görüş alışverişinde bulundu.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yıldırım, aynı zamanda Adıyaman Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini de başarıyla yürüten Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, Adıyaman’ın topyekûn kalkınması için yerel yönetimler olarak el birliğiyle hareket ettiklerini söyledi.
Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç ise yaptığı konuşmada, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Adıyaman’ın her köşesi bizim için çok önemlidir. Şehir merkezinden ilçelere, beldelerden köylere kadar şehrin her köşesinde yaşayan halkımızın hizmetin en iyisine layık olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun için de ilçelerimizde ve beldelerimizdeki belediye başkanlarımızla sürekli istişare halindeyiz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Kılınç ve Başkan Yıldırım bir süre sohbet etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha