Gerger Kaymakamlığına Ordu Mesudiye Kaymakam'ı Emin Kaymak atandı. Yaklaşık 2 yıldır ilçede Kaymakamlık görevini başarı ile sürdüren Mevcut Kaymakam Resul Özdemir de Siirt Vali Yardımcılığına atandı.

Genç Kaymakam Emin Kaymak yeni görev yeri olan Gerger ilçesinde göreve başladı. İlçe esnafını ziyeret eden Kaymak'a, Gerger Belediye başkanı Erkan Aksoy, emniyet amiri, zabıta ekipleri ve sağlık çalışanları eşlik etti. Ziyarette Kaymak sosyal mesafe ve maske takmayı da ihmal etmedi.

Yeni kaymakamımız Emin Kaymak kimdir?

1988 yılında İzmir’in Ödemiş ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Kaymakçı Şehit Öğretmen Lokman Çeker İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra, Ödemiş Lisesi Yabancı Dil Ağırlıklı bölümünden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2010 yılında mezun olan Kaymak, 2012 yılında Gümüşhane ilinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. İl merkez stajını Gümüşhane’de, Kaymakam Refikliği stajını Artvin’in Arhavi ve İzmir’in Dikili ilçelerinde, Mülkiye Teftiş stajını ise Sinop ili Merkez, Erfelek ve Ayancık ilçelerinde tamamladı. Yurtdışı stajı kapsamında Portsmouth Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Amasya'nın Taşova, İzmir'in Karaburun ve Kütahya'nın Aslanapa ilçelerinde görev yaptı. İyi derecede İngilizce bilen Emin Kaymak evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha