Tüm-İş Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut Şahin, Adıyaman'da bulunan Türkiye Tüm-İş sendika üyeleri ile bir araya geldi.

Adıyaman'da üyeleri ile bir araya gelen  Şahin, yaptığı konuşmada, "Bu konfederasyonun tek görüşü var sıkıntı çeken işçinin sıkıntısını çözmek. O işçi şu görüşte olur, bu görüşte olur, hiç fark etmez ama sorun işçinin sorunuysa o sorun çözülecek. Çünkü konfederasyonun amacı bu." dedi.

 "Her daim işçi kardeşlerimizin yanında olacağız"

Şahin, işçilerin sıkıntılarını yakından takip ettiklerini toplu İş sözleşmesinin hızlandırılması ve işçilerimizin refaha kavuşması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Gün geçtikçe daha çok büyüyen işçi kardeşlerimizin sıkıntılarıyla bire bir ilgilenerek konfederasyonumuz bugün olduğu gibi yarında her daim işçi kardeşlerimizin yanında olacağız. Adıyaman'da bizleri ağırlayan Tüm Birlik-İş sendikası Adıyaman Başkanı İbrahim Kaya ve Erdal Bulut olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Tüm Birlik-İş Sendikası Adıyaman Başkanı İbrahim Kaya ise,  “İlk resmi müracaatımızı yaptığımız gün içimizde müthiş bir azim ve heyecan vardı. Türkiye’nin en büyük sendikalarına gözdağı verecek şekilde de büyümeye devam ediyoruz. Bu büyümeyi tek başıma değil, müthiş bir yönetim kadrom ve ekibimle birlikte başardım. Sayın Mahmut Şahin’in bana bu yolda kattığı gücü ve azmi burada ne kadar anlatmaya çalışsam da yeterli olmayacaktır. Bana bu öncülüğü yaptığı için kendisine çok teşekkür ediyorum, Adıyaman'da ağırlamaktan mutluluk duyduk." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha