Bir süre önce eski Kahta Caddesi ve caddeyle bağlantılı olan sokakların kaldırımlarını yapmak için bölgede yoğunlaşan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalışmalarını büyük bir özenle sürdürüyor.

“Değişim ve gelişim her yerde” sloganıyla faaliyetlerini yürüten ekipler, caddenin yıpranan kaldırımını yeniden düzenleyerek, yayalar için daha kullanışlı bir hale getiriyor. 

Şehrin en önemli arterlerinden olan güzergahın, daha düzenli ve güzel bir görüntüye kavuştuğunu gören vatandaşlar, memnuniyetini dile getirerek, yetkililere teşekkürlerini ifade ediyor.    

Çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer, "Daha çok yaşanabilir bir Adıyaman için elimizden gelen her türlü gayret ve çabayı harcıyoruz. En büyük amacımız, vatandaşlarımızı memnun etmektir. Bu amaçla şehrimizin her köşesinde gerekli düzenlemeler yapıyoruz. Bugün eski Kahta Caddesi’ndeyiz. Caddemizin eskiyen, yıpranan kaldırımını yeniliyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha