CHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Yavuz, yaptığı açıklamada, AKP Kadın Kolları Başkanı  Perihan Gümüş’ün, katıldığı bir televizyon programında, Adıyaman’da AK Partiye oy vermeyen vatandaşların dışlayıcı, küçümseyici, ötekileştirici bir üslup takınarak AKP’ye oy vermeyenleri şer odakları diyerek suçlanmasının izansızlık ve vicdansızlık olarak nitelendirmesini kınadı.

-“TÜM ADIYAMANLILARDAN ÖZÜR DİLEMELİDİR”

Kamuoyu adına Perihan Gümüş’e soru yönelten, Yavuz, şöyle devam etti:

”AKP’ye oy vermeyenleri, ya da AKP dışında başka partilerden aday olanları, oy verenleri hatta ittifak yapanları ‘Şer ittifakı, şer odakları’ olarak suçlama hakkı ve yetkisini nereden kimden alıyorsunuz? 
’Adıyaman da hiçbir zaman bir araya gelemeyecek şer odakları bir araya gelerek bizim karşımızda bir blok oluşturdular’ diyorsunuz. Yıllardır Adıyaman da Kadın Kolları Başkanlığı yaptınız, Belediye Meclis Üyeliği yaptınız, bu dönem yine meclis üyesi oldunuz. Adıyaman’da hangi sorunu çözdünüz? İşsizliği mi? fakirliği mi? 10 kişilik geçici temizlik işine binlerce kadının başvuruda bulunduğu bu kentte kadınların hangi sorununu çözdünüz?Huzurun, Barışın ve kardeşliğin kenti Adıyaman’ımızın refahı için toplumu ayrıştıran, kutuplaştıran söz ve eylemlerden kaçınılması önem arz etmektedir. AKP Kadın Kolları Başkanının bu tutum ve davranışını halkımızın taktirine bırakarak bu haddini aşan konuşması nedeni ile tüm Adıyamanlılardan özür dilemelidir  ve Tüm Adıyamanlılara Saygı ve Sevgilerimi sunuyorum.”

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha