Bayramlaşma törenine CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 23. Dönem Milletvekili Şevket Köse, CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş, İl Genel Meclis Üyesi İmam Bekçi ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Deniz Çakmak, bayram açıklamasında yaptığı konuşmada, "İdrak ettiğimiz mübarek kurban bayramımız tüm insanlığa huzur, barış, kardeşlik, esenlik, mutluluk, sağlık getirmesini diliyorum. Bayramlar bizim için çok önemli, küskünlerin barıştığı, herkesin bir araya geldiği, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği özel günlerdir. Bu anlamda hepimizin ortak amacı; ülkemize birlik ve beraberliği sağlayarak her alanda daha da güçlü olmalıyız" dedi. 

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ise yaptığı açıklamada, "Adıyamanlı hemşerilerimizin Mübarek Kurban bayramlarını kutluyorum. Bayramlar hepimizin ortak paydasıdır. Dini ve milli değerlerimizin bizleri bir araya getirdiği kardeşlik duygularımızın daha perçinleştidiği günlerdir bayramlarımız. Partimizdeki bu bağlılık duygusu bizleri yerel seçimlerde  daha başarılı kılacağına inanıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman'da yerel seçimlere çok iyi bir çalışmayla girecek. Yerelde iktidar olmak, genelde iktidar olmanın avantajıdır. Bu vesile ile Adıyamanlı hemşerilerimin bayramlarını kutluyor, bayramın ülkemize milletimize huzur sağlık kardeşlik, barış ve esenlik getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha