Çelikhan ilçeTarım ve Orman Müdürlüğü personellerine süt sağım makineleri projesi ile il hayvancılığı geliştirme ve aşılama, devlet malını koruma ve kıyafet yönetmeliğine uygun olarak mesai saatlerine uyum ve su ürünleri üretimindeki devlet desteklerinin verilmesinde göstermiş olduğu başarılı çalışmaları nedeniyle başarı belgesi verildi.

Besni Kaymakamı Necdet Uçar, Kaymakamlık Toplantı Odasında düzenlenen ödül töreninde başarı belgesine layık gösterilen personele belgelerini taktim etti.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli veteriner hekimlerden Osman Sancar, Seyfullah Koç ve Murat Şentürk’e hazırladıkları süt sağım makineleri projesi kapsamında başarı belgesi verildi.

İl hayvancılığı geliştirme ve aşılama işlerinde göstermiş oldukları performansları nedeniyle ise ziraat teknisyeni İbrahim Odacı’ya, devlet malını koruma ve kıyafet yönetmeliğine uygun olarak mesai saatlerine uyumundan, veteriner sağlık teknisyeni Mert Baran’a proje birimindeki başarılı çalışmalarından, su ürünleri mühendisi Mustafa Karadeniz’e su ürünleri üretimindeki devlet desteklerinin verilmesinde göstermiş olduğu başarılı çalışmaların dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Akın’a üstün başarı ödülü 

Ayrıca, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Akın da üç kez başarı belgesi aldıkları için üstün başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Başarı belgesi alan personeller ise Kaymakam Uçar’a teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha