Kaymakam Uçar, mesajında, "Gelecek her yeni yılın, başarının, dostluğun, güzelliğin, mutluluğun sonuç verdiği, kardeşlik ve dostluk bağlarının yükseldiği,birlik ve beraberliğin pekiştiği, sağlıklı ve refah bir yaşama ulaşma yolunda Çelikhan halkımıza, geleceğe yönelik planlar yapma konusunda fırsat vermesini diliyorum."dedi.

Uçar, 2020 yılında pandemi sürecine rağmen ilçeyi zirve noktalara taşıyacak birçok alanda güzel hizmetler ve çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Devletin şefkatli eliyle, gücünü ve imkanlarını Çelikhan'ın her noktasına ulaştırma yönünde yoğun mesai harcandığını vurgulayan Uçar, şunları ifade etti:

"Başta tarım ve özellikle tütün sorununun çözümü olmak üzere doğalgaz, su ve kanalizasyon altyapısı, sağlık, eğitim, ulaşım, sosyal hizmetler gibi daha birçok alanda çok iyi noktalara gelindi. Kıymetli Çelikhanlı hemşehrilerim, 2021 yılında da, ilçemizin sahip olduğu bütün imkanları kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle özellikle tütün konusunun çözüme kavuşturulması noktasında, Çelikhan’ın her yönüyle modern bir ilçe haline gelmesi, en önemli hedefimiz olacaktır. Bu konuda,  tüm kamu kurum-kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile ilçemizin bir bütün olarak ortak bir iradeye sahip olması  en büyük gücümüzdür.  Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine olan güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Çelikhan'lı vatandaşlarımızın, her derecedeki kamu görevlisi çalışanlarımızın ve basın mensuplarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,yeni umutlarla karşılayacağımız 2021 yılının, ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu, şiddetten ve çatışmalardan uzak güzel günler getirmesini dilerim."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha