İlk etapta 400 aileye yardım kolisi veren Cansuyu Derneği yetkilileri Adıyaman’da çalmadık kapı bırakmayarak insanların yardımlarına koştu.

İçinde bulunduğumuz Kovid-19 virüs sürecinde yardıma muhtaç olan insanların sayısında her geçen gün artış yaşanırken, Cansuyu Derneği yetkilileri yaptıkları yardımlarla ailelerin takdirini topladı.

Cansuyu Derneği Adıyaman İl Başkanı Cengiz Karadağ, Ramazan ayının başladığı günden itibaren maddi durumu iyi olmayan 400 aileye yardımda bulunduklarını belirtti.

Dernek olarak her yıl Ramazan ayında maddi durumu iyi olmayan ailelere ulaştıklarını aktaran Karadağ, şunları dile getirdi:

"Yardım kolilerini bu ailelere ulaştırmaktayız. Bu yardımları yaparken önceden tespit etmiş olduğumuz aileleri ziyaret ederek yardım kolilerimizi teslim ediyoruz. Ayrıca Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şubesindeki kardeşlerimizde gönüllü olarak bizlerle birlikte yardımları ailelere ulaştırıyorlar.

Milli Görüş camiası olarak hayırseverlerin yapmış olduğu bağışlarla hazırlanan kolileri AGD’li yöneticilerimiz ve gençlerimizle birlikte maddi durumu iyi olmayan ailelere teslim ederek, onların duasını alıyoruz. Adıyaman’da başlatmış olduğumuz yardım çalışmamızın ilk etabında 400 yardım kolisini ailelere ulaştırdık. Ramazan ayının ilerleyen günlerinde bu sayıyı 600’e çıkararak yardım çalışmalarımız devam edecek. Bu çalışmaları yaparken özellikle ailelerin gelir düzeylerini göz önünde bulunduruyoruz. Yetim, öksüz çocuklu ailelerle birlikte maddi durumu iyi olmayan ailelerimize yardımlarımızı ulaştırdığımız için oldukça mutluyuz. Ramazan ayı içerisinde yapmış olduğumuz bu yardımların oluşmasında emeği olan Milli Görüşçü kardeşlerimize çok teşekkür ederiz.Cansuyu Derneği olarak dünyanın her yerinde ve ülkemizde yapılan bağışlar sonrasında hazırlanan yardım kolilerini ailelerimize ulaştırarak, onların hayır duasını almak her şeye bedeldir. Milli Görüş liderimiz merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza böylesine bir camiayı oluşturduğu için ne kadar dua etsek azdır. Dünyanın her yerinde Milli Görüş camiasına mensup olan kardeşlerimiz her yıl Ramazan ayında ve diğer aylarda Cansuyu Derneği’mize katkıda bulunuyorlar. Bizlerde bu yardımları ailelere ulaştırmak üzere köprü vazifesini yerine getirmekteyiz."

Evlerine kadar götürülen Ramazan yardım kolilerini alan vatandaşlar ise yapılan yardımlardan dolayı Cansuyu Derneği yöneticilerine teşekkür ettiler.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha