Önce Gerger ilçesinde ve ardından Kahta Safvan Bin Muattal Camiin de düzenlenen törende yine yüzlerce öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

Hediye dağıtım törenine, Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Hamza Taşan, vakfın Hanımlar Komisyonu Başkanı Hatice Sonkaya, vakfın bursiyer öğrencilerinden Perihan Aslan, Kur'an kursu öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Adıyamanlılar Vakfı, Adıyaman ilçe merkezleri ve köyler ile vakfın yaz Kur’an kursunda eğitim gören Kur’an kursu öğrencilerine yardım için düğmeye bastı.
Adıyaman’da 80 köy mezra ve Merkez Camisi ile vakfın düzenlediği Yaz Kur’an Kursu’nda okuyan 2025 öğrenciye hediye dağıtımı yapıldı. 
Vakfın genel merkezinde düzenlenen hediye dağıtım törenine Adıyamanlılar Vakfı başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları ve öğrenciler katıldı.  
  Minik öğrenciler ile sohbet eden vakıf yöneticileri, eğitmenlerden de kurs hakkında bilgi aldı.
Vakıf yöneticileri, yardımları Kur’an Kursu’nda eğitim gören miniklere takdim etti.
Adıyamanlılar Vakfı’nın yaz Kur’an kurslarında okuyan öğrencilere yönelik yardımlar Gerger ve Kâhta merkez ile bağlı köylerde de devam etti.
Dağıtım törenlerine Adıyamanlılar Vakfı başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları ve bursiyerler katıldı. 
Yardım kampanyası çerçevesinde Gerger’de 73 Yaz Kuran Kursunda okuyan toplam 1.550 öğrenciye, Kâhta’da ise 7 Yaz Kuran Kursundaki 450 öğrenciye hazırlanan Hediye paketlerinde Tişört, Şapka, Başörtüsü, Seccade, Takke, Tesbih, Siyer Kitabı ve diğer hediyeler yer aldı.
Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Hamza Taşan, Adıyamanlılar Vakfı olarak ihtiyacı olanla imkanı olan arasında köprü görevini görmeye devam edeceklerini söyledi. 
Gençlere yatırım yapmaya devam edeceklerini belirten Taşan, ”Adıyaman ilçe merkezleri ve köylerdeki Yaz Kur’an Kurslarında Kur’an öğrenimi gören 2 binden fazla öğrencimize çeşitli hediyeler verdik. Bu bizim için büyük mutluluk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha