Adıyaman’da sorunları minimuma indirmek için gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, şehrin en ücra köşesine kadar hizmet götürmek için mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahalleleri hakkında bilgi aldı.
Adıyaman Askerlik Şubesi Başkanı Davut Kulalarla birlikte Karapınar Mahallesi Muhtarlığında ziyaret ettiği Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği üyesi muhtarlardan mahallelerinin sorunlarını dinleyen Başkan Kutlu, çözüm için gerekli çalışmaların talimatını vereceğini söyledi.
Başkan Kutlu ziyarette yaptığı konuşmada, muhtarlarla birlikte şimdiye kadar güzel bir şekilde çalıştıklarını, bundan sonra da Adıyaman için el birliğiyle güzel çalışmalara imza atacaklarını dile getirerek, “Bir araya geldiğimiz muhtarlarımızdan mahallelerinin sorunlarını ve isteklerini dinledik. İnşallah, gücümüzün yettiğince sorunları halledip, taleplere cevap vermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren muhtarlar ise muhtarlar adına yaptığı konuşmada, kendilerine her zaman destek veren Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha