Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek esnafın sorununu dinledi, yapılan seçimle KSS Başkanlığı görevine seçilen Adnan Kırıktaş’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarete sanayi sitesi esnafını tek tek dolaşarak başlayan Başkan Kılınç, burada esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Adıyaman Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, “Fırsat buldukça vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bugün de alın teriyle çalışan Küçük Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaret ederek, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunduk. Ayrıca esnafımızın şehrimizin kalkınmasına yönelik görüş ve önerilerini de dinleyerek notlarımızı aldık. İnşallah hep birlikte Adıyaman’ımızı hak ettiği noktalara getireceğiz.” diye konuştu.

Küçük Sanayi Sitesi esnafına yaptığı ziyaretten sonra, yapılan seçimle Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığına seçilen KSS Başkanı Adnan Kırıktaş’ı da ziyaret eden Başkan Kılınç, Kırıktaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha