Haliliye Belediyesinin bölgede devam eden çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkanlar, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgiler aldı.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sabah saatleri ile birlikte Bahçelievler ve Mimar Sinan Mahallelerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkanlar, gerekli işlemlerin yapılması için yerinde talimatlar verdi.  Haliliye Belediyesinin sorumluluk sahası içinde yer alan bölgede devam eden çalışmaları da yerinde denetleyen Başkanlar, faaliyetler ile ilgili yetkili birim amirlerinden bilgiler aldı.

Yapılan ziyaretlere ilişkin konuşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Sabahın erken saatlerinden itibaren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte Bahçelievler bölgemize hep birlikte esnaf ziyaretine çıktık. Esnaflarımızın bizlere teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.  Vatandaşlarımıza canı gönülden hizmete etmeye devam ediyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyaz gül ise"Sabah saatlerinde Bahçelievler’imizi dolaşmaya çıktık. Buradaki insanlarımızın ihtiyaçlarını sormak için. İnsanımızla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Hakikaten gönüllerimizde birliktelik var. Bizlerde bunun adına sevgi koymuşuz, muhabbet koymuşuz"şeklinde konuştu.
Vatandaşlar ise Başkanların ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerini teşekkür ettiler. 
Belediye Başkanları Haliliye Belediyesinin Bahçelievler bölgesindeki temizlik ve fen işleri çalışmalarını yerinde inceledi. Yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat şunları kaydetti: 
“Hem esnafımızı geziyoruz hem de belediye olarak devam eden çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. Şuanda da gerek temizlik gerek Fen İşleri olsun burada yerinde gördük. Hep birlikte halkımızla bir arada olmak adına sahadayız. Bu şekilde de vatandaşların taleplerini dinleyip hemen yerinde talimatlarımızı veriyoruz.  Halkımızla iç içe ve bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.” 

Başkan Canpolat ve Beyazgül, ziyaretlerinin ardından bölgeden ayrıldı.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :

Kaynak: pha