Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 26 Haziran Cumartesi ve 27 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurulu Sınavları (YKS)’na girecek öğrencilere başarılar diledi.

Adıyaman Belediyesi olarak, sınava girecek olan öğrencilerin başarısı için üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, “Milyonlarca öğrencimiz cumartesi ve pazar günü yapılacak olan Yükseköğretim Kurulu Sınavları’na girecek, bu sınavda ter dökecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Adıyaman Belediyesi öğrencilerimizin sınavı en rahat şekilde geçirmeleri için sınav süresince görev sınırlarımız çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda belediye otobüslerimiz, sınav günlerinde sınav giriş belgelerini gösterecek olan tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak hizmet verecektir.” diye konuştu.

Vatandaşlardan da sınav süresince daha dikkatli olmalarını isteyen Başkan Kılınç, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ayrıca vatandaşlarımızdan da, öğrencilerimizin sınavda daha rahat olabilmeleri için daha dikkatli olmalarını rica ediyorum. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize bir kez daha başarılar diliyorum.”

Kaynak : PHA

Kaynak: pha