Göreve geldiği günden bu yana şehrin en güzel şekilde yönetilmesi için her kesimin fikirlerine önem veren ve yaptığı ziyaretlerle onların görüş ve önerilerini dinleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın son adresi ilde görev yapan yerel ve ulusal haber ajansı temsilcileri oldu.

Adıyaman Belediyesi tarafından tamamlanan, yürütülen ve proje aşamasında olan çalışmaların konuşulduğu ziyaretler için sırasıyla Perre Haber Ajansı (PHA) sahibi ve Yaman Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim İnan’ı, Demirören Haber Ajansı Adıyaman Temsilcisi Mahir Alan’ı, Anadolu Ajansı (AA) Adıyaman Temsilcisi Orhan Pehlül’ü, İhlas Haber Ajansı (İHA) Adıyaman Temsilcisi Ahmet Arslantaş’ı ve İlke Haber Ajansı (İLKHA) Adıyaman Temsilcisi Cemil Özdaş’ı ziyaret eden Başkan Kılınç, Adıyaman’ın hak ettiği hizmetlere kavuşabilmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getirdi.

Seçimden önce sözünü verdiği tüm projelerin ya tamamlandığını yada başladığını söyleyerek konuşmasını sürdüren Başkan Kılınç, “Allah’ın izni, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri, halkımızın da teveccühü ile bize verilen bu kutsal görevi hakkıyla yerine getirmek boynumuzun borcudur. Bunun için her kesimden fikirler alıp, aldığımız önerilerle hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Halkımızın en çok istediği yada ihtiyaç duyduğu hizmetleri bir bir hayata geçirerek onların gönüllerine dokunmayı amaçlıyoruz. İnşallah görevimizin sonunda bu yolda muvaffak olmuş oluruz. Tüm gayretimiz bunun için.” diye konuştu.

Seçim öncesi sözünü verdiği Altınşehir’deki battı-çıktı projesi ile katı atık depolama tesisi gibi iki önemli projenin çok kısa süre içerisinde tamamlandığını da sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, şimdi sırada eski hükümet binasının yerine yapılacak olan Adıyaman Meydanı ile belediye hizmet binasının ve yeni çevre yollarının olduğunu müjdeleyerek, “Yeni projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Büyük projelerimiz var. İnşallah en kısa sürede bunlara da başlayıp, tamamlayacağız." dedi.

Başkan Kılınç ziyaretler sonunda, desteklerinden ötürü yerel ve ulusal ajans temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha