Göreve geldiği günden bu yana şehri el birliğiyle yönetmeye vurgu yapan ve bu çerçevede her görüşten vakıf ve derneği ziyaret ederek talep ve görüşlerini dinleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, STK ziyaretleri kapsamında Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi yöneticileriyle bir araya geldi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı’nın Adıyaman Şubesine yaptığı ziyarette Şube Başkanı Abdulhamit Ünsal ve yönetimiyle bir araya gelip, Adıyaman hakkında istişarelerde bulunan Başkan Kılınç, burada yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Adıyaman’ımıza yapacağımız her hizmette istişareye büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda ziyaret ettiğimiz STK’lardan bir tanesi olan Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi yöneticilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyarette birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize kazandırabileceğimiz hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Değerli görüşlerinden ötürü tüm vakıf yöneticilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Abdulhamit Ünsal ise yaptığı değerlendirmede ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her fırsatta STK temsilcileriyle bir araya gelerek görüşlerine başvurma nezaketinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha