Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, tüm işçilerin gününü kutladı.

Kılınç mesajına, her geçen gün büyüyen Türkiye ekonomisinin ardında emeğin işçilere ait olduğunu söyleyerek başlayan Başkan Kılınç, “Ülkemizin daha kalkınmış ve üretken hale gelmesi için gece gündüz demeden ter döken işçilerimizin hakları azımsanmayacak seviyededir. Biliyoruz ki en değerli sermaye emektir ve bu da işçilerimiz tarafından fazlasıyla ortaya konulmaktadır."

Kılınç, en kaliteli üretim için en iyi şartlarla çalışma hakkına sahip olması gereken işçilerin haklarının Türkiye'de özellikle son 17 yılda, AK Parti hükümeti ile önemli derecede ilerlediğini belirterek, "Biz de henüz kısa bir süre önce göreve gelmemize rağmen başta iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere bünyemizdeki işçilerimizin tüm haklarına sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha