Hem Adıyaman’a yeni projeler ve yatırımlar kazandırılması, hem de şehrin tanıtımı için etkin kurum ve kuruluşların yetkilileriyle bir araya gelmek amacıyla il dışı temaslarına devam eden Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın son adresi TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ile Adıyamanlılar Vakfı Başkanı ve Adıyamanlı işadamı Ömer Özkartal oldu.

İlk ziyaretini TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e yapan Başkan Kılınç, açık hava müzesi konumumda olan Adıyaman’ın tarihi ve kültürel tanıtımı için hazırladıkları projeleri Genel Müdür Eren ile paylaştı.

Başkan Kılınç ziyarette yaptığı konuşmasında, “İlimize yerli ve yabancı turist çekmek, turizm sektörümüzü canlandırmak adına yapılabilecek her şeyi icra etmenin gayretiyle yola devam ediyoruz. Bu vesileyle ziyaret ettiğimiz sayın genel müdürümüzden destek istedik. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren ise ziyaretten dolayı Başkan Kılınç’a teşekkür ederek, Türkiye’nin en önemli ve güzel kentlerinden bir tanesi olan Adıyaman’ın tanıtımı için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Hedef yeni yatırımcılar çekip istihdam sağlamak

İkinci adresi Adıyamanlılar Vakfı Başkanı ve Adıyamanlı işadamı Ömer Özkartal olan Başkan Kılınç, burada da Adıyaman’a yatırımcı çekmek, istihdamı ve katma değeri yüksek ürünler çıkarıp, üretimi arttırmak için görüş alışverişinde bulundu.

Oldukça verimli geçen ziyaret sonunda kendisini ağırlayarak Adıyaman ile ilgili konulara ciddi hassasiyet gösteren Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Özkartal’a teşekkür eden Belediye Başkanı Kılınç, “Adıyaman’ımızın geleceği için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal da Adıyaman ile ilgili her konuda ciddi hassasiyet ve gayret ortaya koyan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür ederek, “Adıyaman’ımız gönlü memleket sevgisi ve hizmet aşkıyla dolu olan bir belediye başkanına sahip olmasından dolayı çok şanslı. Başkanımıza gayretlerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha