Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Kılınç’ın son adresi Turgut Reis Mahallesi esnafı oldu.
Gerçekleştirdiği ziyarette esnaflarla ve mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet edip, sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Kılınç, Adıyaman Belediyesi tarafından yapılaması planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.
Ziyarette yaptığı konuşmada vatandaşın memnuniyetinin kendileri için her şeyden önemli olduğunu söyleyen Başkan Kılınç, “Bugün Turgut Reis Mahallesi esnafını ziyaret edip, hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunduk. İlimizin can damarı olan esnafımızla ve vatandaşlarımızla iç içe olup, sorunlarını dinlemek ve önerilerine kulak vermek hizmete bakışımızın önceliklerindendir. Bu bilinçle, Adıyaman’ımızı daha da ilerilere götüreceğiz inşallah. Bizi sıcak bir şekilde karşılayan esnafımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Turgut Reis Mahallesi sakinleri ise Başkan Kılınç’ın her fırsatta halkla iç içe olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha