'Daha Temiz bir Adıyaman için' hassasiyetle çalışan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililerini ve personelini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Belediye Başkan Yardımcıları Şerif Ayaz, Ramazan Oruç, Mithat Töken ve Ebubekir Fırat ile Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Yıldırım'ın da hazır bulunduğu ziyarette müdürlüğün çalışma programı hakkında bilgiler alan Başkan Kılınç, temizlik personelinin de sorun ve taleplerini dinleyerek gayretlerinden ötürü mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede de bulunan Başkan Kılınç, daha temiz bir Adıyaman için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, "Belediyemizin çeşitli birimlerinde çalışan mesai arkadaşlarımızla rutin olarak bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde görevli arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Kıymetli kardeşlerimizin istek ve önerilerini dinledik. Gecesini gündüzüne katarak ilimiz için çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Rabbim kaza ve belalardan korusun" dedi.

Viyana’da festival coşkusu Ahmet Şafak konseriyle zirve yaptı Viyana’da festival coşkusu Ahmet Şafak konseriyle zirve yaptı

Kaynak: PHA

Kaynak: pha