Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, pandemi öncesi geleneksel hale getirdiği ‘Cuma Ziyaretleri’ kapsamında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine pandemi kuralları çerçevesinde yeniden başladı.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Siteler Mahallesi Muhtarı Refik Yücel’i muhtarlık bürosunda ziyaret edip, mahallenin sorunları ile ilgili bilgiler alan Başkan Kılınç, mahalle sakinlerinin de sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Kılınç burada yaptığı konuşmada, “Siteler Mahallesi Muhtarımız Refik Yücel’i ziyaret ederek, mahallesinin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Hemşerilerimizin fikirlerini almak ve görüş alışverişinde bulunmak için yaptığımız bu ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini düşünüyorum. Allah’ın izniyle, belediye olarak tüm mahallelerimizde elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince önemli çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Siteler Mahallesi Muhtarı refik Yücel ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha