Her fırsatta halkla iç içe olan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Ramazan ayında da  ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

İftar öncesi yaptığı ziyaretlerin sonuncusunu şehrin en işlek caddelerinden olan Gölbaşı Caddesi esnafına gerçekleştiren Başkan Kılınç, birçok büyük mağazanın yer aldığı cadde üzerinde bulunan işyerlerine tek tek girerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Burada esnafın ve vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Kılınç, Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Ziyaret sonunda yaptığı değerlendirmede, halkla birlikte el ele vererek Adıyaman’ı hak ettiği yerlere ulaştıracaklarını söyleyen Başkan Kılınç, "11 ayın sultanı Ramazan ayı içerisinde bulunmamız münasebetiyle bugün Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek bu mübarek aylarını tebrik ettik. Daha öncede şehrimizin diğer caddelerinde gerçekleştirdiğimiz bu tür ziyaretler vesilesiyle hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem de vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz." diye konuştu.

Cadde sakinleri ise Adıyaman için gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve ekibine teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha