Adıyaman’ı her alanda geliştirmek için gayretle çalışan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın şimdi ki hedefi ise şehir merkezindeki dereleri halkın en güzel şekilde kullanabilecekleri alanlar haline getirmek oldu.

İl merkezindeki derelerin ıslah edilerek estetik bir görünüme kavuşturulması için Ankara’da gerçekleştirdiği görüşmelerden sonra ilgili kurumların Adıyaman’daki yetkilileriyle dereleri birlikte gezip incelemelerde bulunan Başkan Kılınç, konu ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için Çevre ve Şehircilik Adıyaman İl Müdürü Kadir Kandemir’i makamında ağırladı.

Ziyaret sonunda kısa bir bilgi veren Başkan Kılınç, “İlimizde koku ve kirlilik oluşturan Abo Paşa, Çırçır ve Çimen Kümeevler derelerinin ıslahı için başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Konu ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Kadir Kandemir beyi ağırladık. İnşallah el birliğiyle hem çevresel hem de estetiksel açıdan önemli olan bu projeyi tamamlayarak, ilimizin önemli bir sorununa daha neşter vurmuş oluruz."diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha