Adıyaman Belediyesi, bünyesinde çalışan bayan personelin ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak amacıyla kahvaltılı bir program tertip etti.
Adıyaman Belediyesi’nin Altınşehir Mahallesi’ndeki sosyal tesisinde gerçekleşen ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ile eşi Hürmet Kılınç hanımefendinin ev sahipliğini yaptığı programa Belediye Başkan Yardımcıları Şerif Ayaz ile Mithat Töken, İnsan Kaynakları Müdiresi Aysun Hallaç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü M. Hasan Bereket ile belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan bayan personeller katıldı.
Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen programda konuşan Başkan Kılınç, kendilerini kırmayıp programa teşrif eden mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, “Sizlerin nezdinde, bizleri dünyaya getiren, büyüten, kişilik ve şahsiyet kazanmamızı sağlayan tüm kadınlarımızın günlerini kutluyorum. Son yıllarda maalesef gündemimizden düşmeyen kadına şiddet olaylarının da son bulmasını diliyorum” dedi.
Konuşmanın ardından yemeğe geçen misafirlere program sonunda Başkan Kılınç ve eşi Hürmet Kılınç tarafından çeşitli hediyeler ve karanfil dağıtıldı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha