Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İlik, PHA muhabirine yaptığı açıklamasında, 4 yıl önce Türkiye, çok kötü bir gün ve gece yaşandığını kaydetti.

"Türkiye'nin, Türk'ten başka dostu yok"

Dernek yönetimi olarak 15 Temmuz kutlama gününe katıldıklarını belirten İlik, şunları dile getirdi:

"Bu mertebede şehit olan 251 polisimize, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Çok kötü günler yaşadı ülke ama böyle hainlerde İçimizden çıkan hainler de, bu süreçte hiç ummadık bir gecede hain bir saldırıyla Türk milletinin gerçekten ne olduğunu anlamış oldular. Burada tabii, Türkiye olarak birçok Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Savaşı yaşadık Ama bu 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde, öyle bir ders aldık ki gerçekten, Türkiye'nin, Türk'ten başka dostu yok. Yani bu FETÖ'denen alçak, adi herif ve ona yandaşlık yapanlar, şunu bilsinler ki, Türkiye Cumhuriyeti sizin gibilerle yıkılmayacaktır. Sizler bir uşaksınız, sizler bazı ülkelerin maşasısınız. Yani burada, imamlarla şunlarla, bunlara bu ülkeyi yıkamazsınız. Türk milleti canını siper ederek tankların altına yattı. Çocuğuyla, annesiyle, yaşlısıyla hep beraber canımızı siper ettik biz.

İşte bu amaçla, 4. yılını kutladığımız 15 Temmuz Şehitler Günü'nde muhtarlar olarak, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği yönetim kurulu olarak, buradan Adıyaman Valiliği önüne gideceğiz ve orada yine gücümüzü göstereceğiz, yine hep beraber geleceğiz ve yine hep beraber biz varız diyeceğiz. Osmanlı'nın torunuyuz, bizim için bugün kötü insanlar gibi kötü insanlara Bu millet şamarın atacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz, bizler bu darbe girişimini Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan bir darbe girişimi olarak değil, Türk milletine yapılan bir darbe girişimi olarak değerlendiriyoruz."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha